VeiligVoedsel.nl

L.J. Zielstraweg 1
9713 GX GRONINGEN
050 - 311 95 20
050 - 311 98 64

Merken

Stichting Veiligvoedsel.nl maakt HACCP makkelijk en herkenbaar. Met eenvoudige oplossingen en handvaten ondersteunen wij uw horeca-onderneming. Extra omzet en kostenbesparing zijn voor u het resultaat. Kijk op www.veiligvoedsel.nl voor meer informatie. Het Keurmerk Veiligvoedsel.nl toont uw kwaliteit aan. Collega’s van u behaalden hierdoor zelfs 20 % extra omzet. Wilt u ook van wet naar winst? Vul dan het onderstaande formulier in. Stichting Veiligvoedsel.nl, geniet ervan !

Stichting Veiligvoedsel.nl maakt HACCP makkelijk en herkenbaar. Met eenvoudige oplossingen en handvaten ondersteunen wij uw horeca-onderneming. Extra omzet en kostenbesparing zijn voor u het resultaat. Kijk op www.veiligvoedsel.nl voor meer informatie.

Het Keurmerk Veiligvoedsel.nl toont uw kwaliteit aan. Collega’s van u behaalden hierdoor zelfs 20 % extra omzet. Wilt u ook van wet naar winst? Vul dan het onderstaande formulier in.

Stichting Veiligvoedsel.nl, geniet ervan !

 

 

Functionarissen

NaamFunctie
Dhr. G.J. Hemmers

Informatie aanvragen

*
*
Ja, mijn e-mail adres mag worden gebruik voor het toezenden van informatie en/of speciale aanbiedingen door Vakmedianet en zorgvuldig geselecteerde bedrijven.