Stylepoint B.V.

Maarssenbroeksedijk 2B
3542 DN UTRECHT
030 - 687 84 84
030 - 687 88 05

Merken

St. James, Q Fine China, Q Authentic, Porcelite, Porcelite seasons, Rustico, Academy, Simply, Rosseto serving solutions, DayMark Safety, Pasabahce, Stolzle, MelaminePoint, CoffeePoint, LightingPoint, Hollowick, CouvertPoint en Becchetti.

Stylepoint is de gespecialiseerde importeur van gedekte tafelartikelen en buffetpresentatie. Continue op zoek naar nieuwe trends en innovaties in de markt, passend bij de wensen van klanten.

Stylepoint levert aan onder andere horecabedrijven met een nauwkeurig geselecteerd distributienetwerk. In de afgelopen jaren heeft Stylepoint een betrouwbare en zeer stabiele reputatie opgebouwd met kwalitatief sterke merken, een breed assortiment en service gerichte handelsmethode.

Het hoofdkantoor, showroom en Europees magazijn is gevestigd in Utrecht. De showroom van ruim 450 m2 is speciaal ingericht om u op interactieve manier kennis te laten maken met de producten. Mix, match, voel en test. U kunt terecht in de showroom voor persoonlijk advies, de nieuwste trend en natuurlijk voor het op doen van inspiratie!

Meer informatie over Stylepoint en hun assortiment vindt u op: http://www.stylepoint.nl

Informatie aanvragen

*
*
Ja, mijn e-mail adres mag worden gebruik voor het toezenden van informatie en/of speciale aanbiedingen door Vakmedianet en zorgvuldig geselecteerde bedrijven.