Gamko BV

Mon Plaisir 75
4870 AG ETTEN-LEUR
076 - 508 75 00
076 - 508 75 29

Merken

Merk: Forster. Flexbar, Maxiglass, ECO-Line, Fustenkoeling, Flessenkoeling, Horeca koeling, Barkoeling, Koeling, Bar design, Barinrichting, Energiezuinig, Buffet, Koelbuffet, Koelcel, Vriescel, Bierkoeler, E3, Foster, voedselkoeling, blastchiller.

 Bar oplossingen sinds 1958

Gamko ontwerpt, produceert, levert, installeert én onderhoudt drankenkoelingen die aansluiten bij de wensen en kwaliteitseisen van de horeca anno nu. Naast een breed assortiment stekkerklare flessen- en fustenkoelingen biedt Gamko ook talloze mogelijkheden op het gebied van split opstellingen en centrale systemen.  Door nauw samen te werken met onze klanten en partners ontwikkelen wij gekoelde oplossingen die zijn aangepast voor uw omgeving. Hebt u een kleine of grote bar in te richten, wij denken graag met u mee voor de meest geschikte toepassing in úw situatie. Naast design, energieverbruik en ergonomie is men er bij Gamko apparatuur ook nog eens van verzekerd dat de dranken op de perfecte temperatuur geserveerd worden. En dat smaakt naar meer!

Informatie aanvragen

*
*
Ja, mijn e-mail adres mag worden gebruik voor het toezenden van informatie en/of speciale aanbiedingen door Vakmedianet en zorgvuldig geselecteerde bedrijven.