Worldline BV

Wolweverstraat 18
2984 CD RIDDERKERK
0180 - 442 442


Worldline BV

Met het bieden van de juiste betaalmogelijkheden verhogen ondernemers hun conversie en sales. Met ruim 40 jaar ervaring is Worldline de Europese marktleider in betaaloplossingen en betaalautomaten. Worldline levert innovatieve betaaloplossingen, waarmee ondernemers hun klanten veilig en gemakkelijk op de door hen gewenste manier kunnen laten betalen. Online, in de winkel én uiteraard ook in omnichannel omgevingen. Worldline biedt een compleet aanbod van omnichannel oplossingen, betaalautomaten, betaalkaartacceptatie, cadeaukaarten en loyalty diensten, kortom een one-stop-shop voor uw volledige betalingsbeheer.

Met het toevoegen van Equens’ dochteronderneming PaySquare in 2016, heeft Worldline haar positie op de Europese markt voor betalingen nog meer versterkt en haar aanbod van betaaldiensten verder uitgebreid.

Kijk op onze webshop voor ons complete aanbod van betaalautomaten, omnichannel oplossingen, betaalkaartacceptatie, cadeaukaarten en loyalty diensten: shop.worldline.nl.

Adres:
Worldline BV
Wolweverstraat 18
2984 CD Ridderkerk

Meer informatie:
T +31 (0)88 765 7010
E sales-netherlands@worldline.com
W shop.worldline.nl

Informatie aanvragen

*
*
Ja, mijn e-mail adres mag worden gebruik voor het toezenden van informatie en/of speciale aanbiedingen door Vakmedianet en zorgvuldig geselecteerde bedrijven.