Lamb Weston/Meijer

Stationsweg 18
4416 PJ KRUININGEN
0113 - 394 955
0113 - 394 280

Merken

Lamb Weston

Lamb Weston® is een wereldwijd toonaangevend merk in hoogwaardige aardappelproducten. De producten worden verkocht in meer dan 100 landen over de hele wereld. Lamb Weston / Meijer bedient markten in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Brazilië. Tevens heeft Lamb Weston / Meijer (LW/M) een joint venture opgericht met de Russische Belaya Dacha Group en is in 2018 de eerste French Fry fabriek in Rusland in bedrijf genomen. LW/M levert diepgevroren aardappelproducten zoals Twisters®, Potato Dippers® en Connoisseur Fries aan klanten in de Foodservice, Quick Service en Retail. Het bedrijf levert ook gedroogde aardappelvlokken voor de voedingsmiddelenindustrie. LW/M is al 25 jaar toonaangevend in innovatie, door inventieve producten te ontwikkelen die gemak toevoegen aan de activiteiten van haar klanten. Vanaf het veld waar de aardappelen geteeld worden tot en met de proactieve samenwerkingen met klanten legt LW/M de lat altijd hoger. Ook als het om duurzaamheid gaat zijn er heldere doelstellingen: www.lambweston.eu/sustainability. Het hoofdkantoor is gevestigd in Kruiningen - Nederland. Het bedrijf exploiteert zes fabrieken: vier in Nederland, één in het Verenigd Koninkrijk en één in Oostenrijk. Lamb Weston / Meijer biedt werk aan 1.400 mensen.

Lamb Weston Holding Inc. en Lamb Weston / Meijer hebben een 50/50 partnership en zijn de nummer 2 wereldwijd in de aardappelverwerkende sector.

Voor meer informatie en/of samples kunt u contact opnemen via; info@lambweston.eu (www.lambweston.eu) of bel: 0113-394 955.

Wist u dat Lamb Weston in 1976 de eerste was die het karakteristieke aardappelpartje, de wedge, maakte? Nu zijn onze Wedges uitgegroeid tot een van de favoriete aardappelproducten wereldwijd en verkrijgbaar in heel veel soorten en maten.

Twisters
Geef je dag een draai! Onze spiraalvormige Twisters hebben een verrassend lekkere smaak en zijn onweerstaanbaar door de geweldige vorm. Gesneden uit de hele aardappel. Een topper in uw (thema) restaurant. Goudgeel en krokant gebakken blijven de Twisters maar liefst 15 minuten warm.

Seasoned Twisters
Geef je dag een draai! Met onze Seasoned Twisters wordt ieder gerecht een feestje. De originele gedraaide vorm en het delicate kruidenlaagje maken dit speciale aardappelproduct onweerstaanbaar. Gesneden uit de hele aardappel. Goudgeel en krokant blijven de Twisters maar liefst 15 minuten warm.

Lamb Weston Premium Freeze Chilled is een zeer smakelijk product gemaakt van de beste aardappelen en is tevens zeer flexibel en economisch in gebruik. Lamb Weston Premium Freeze Chilled is daarmee een gegarandeerd succes voor u en uw klanten.

Potato Dippers® zijn een veelzijdige optie op ieder menu. Dankzij de unieke vorm die speciaal is ontwikkeld voor lepelen of dippen, is dit een appetizer die perfect geschikt is voor het met een groep delen van maaltijden. Potato Dippers® zijn krokant en smakelijk en terwijl hun snijvorm ertoe bijdraagt dat ze gezien worden als een onbewerkt product, spreekt hun noviteit klanten aan die van buiten de deur eten een andere ervaring verwachten dan van thuis eten.

Connoisseur Fries
Deze gouden, grof gesneden frites zijn de perfecte upgrade voor uw frites. Met de schil er nog op zorgen ze voor een volle aardappelsmaak. Wij weten dat de gasten de gedachten en aandacht proeven die achter elk gerecht schuilgaan. Ze zijn op zoek naar eenvoudig, natuurlijk eten en frites vormen hierop geen uitzondering. Daarom wordt met zorg naar ieder aspect van de Connoisseur Fries gekeken.

Informatie aanvragen

*
*
Ja, mijn e-mail adres mag worden gebruik voor het toezenden van informatie en/of speciale aanbiedingen door Vakmedianet en zorgvuldig geselecteerde bedrijven.